Τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις εάν ταξιδεύεις με αεροπλάνο

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις εάν ταξιδεύεις με αεροπλάνο

Χρήσιμα tips για να απολαύσεις όσο το δυνατόν καλύτερα την πτήση σου

Αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις ώστε το ταξίδι σου να μην γίνει πολύ κουραστικό και άβολο.

Ιδού τι να αποφύγεις όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο:

Μην κλείσεις θέση δίπλα στην τουαλέτα

Πριν κλείσεις τις θέσεις, τσέκαρε που βρίσκεται η τουαλέτα στο αεροπλάνο. Και όσο πιο μακριά κάτσεις από αυτήν, τόσο το καλύτερο. Είναι αρκετά σπαστικό το να θες να χαλαρώσεις, ή ακόμη και να προσπαθήσεις να κοιμηθείς και να έχεις και το πέρα - δώθε των επιβατών στην τουαλέτα. Για να μην μιλήσουμε για τις οσμές...

Μην κοιτάς το ρολόι

Ανυπομονείς να φτάσεις στον προορισμό και να ξεκινήσει η εμπειρία. Αν τυχόν τσεκάρεις κάθε λίγο την ώρα, μια μεγάλη πτήση θα φανεί ατελείωτη και πολύ κουραστική. Πριν το ταξίδι σου, φρόντισε να έχεις βρει και να έχεις προετοιμαστεί για πράγματα, τα οποία θα σε κάνουν να ξεχαστείς. Βιβλία, ταινίες, playlists είναι κάποια από αυτά.

Μην ξεχάσεις τα αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν στον ύπνο

Θα είναι ιδανικό αν καταφέρεις να κοιμηθείς κατά την διάρκεια της πτήσης. Μην υποτιμήσεις καθόλου τα μαξιλαράκια ύπνου που θα βολέψουν το κεφάλι σου και σίγουρα την μάσκα ύπνου, η οποία θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς και να κοιμηθείς ευκολότερα. Ακουστικά ή ωτοασπίδες είναι επίσης απαραίτητα για να μειώσεις την φασαρία του αεροπλάνου.

Μην βασιστείς στο φαγητό του αεροπλάνου

Το να πεινάς κατά την διάρκεια της μεγάλης πτήσης σου, μπορεί να είναι και μαρτύριο. Αν οι ώρες της πτήσης είναι πολλές, καλό θα ήταν να έχεις κάποια από τα αγαπημένα σου σνακ μαζί, γιατί το φαγητό του αεροπλάνου δεν είναι και πάντα επιτυχία. Οπότε από το να πεινάς και να σου φαίνεται το ταξίδι ατελείωτο, έχε μαζί σου έστω κάτι το οποίο ξέρεις ότι σ' αρέσει και θα απολαύσεις.