Βασίλης Τόπαλος: Κατέθεσαν οι πυγμάχοι που βρίσκονταν στην τελευταία μοιραία προπόνηση

Βασίλης Τόπαλος: Κατέθεσαν οι πυγμάχοι που βρίσκονταν στην τελευταία μοιραία προπόνηση

Έρευνα για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου, ο οποίος πέθανε μετά από τραυματισμό στο γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, λαμβάνουν καταθέσεις από όσα άτομα βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο γυμναστήριο, δίνοντας την απαραίτητη προσοχή και στις λεπτομέρειες τόσο των ασκήσεων που έκαναν οι αθλητές, όσο και των κινήσεων του αδικοχαμένου 16χρονου.

Νέα κατάθεση του ιδιοκτήτη

Καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ακόμη μια κατάθεση έδωσε στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής βίας, ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στον Ταύρο.

Αυτό που του ζητήθηκε ήταν η λίστα και τα ονόματα όλων των αθλητών, όλων των πυγμάχων που βρέθηκαν στο γυμναστήριο από την 1η Δεκεμβρίου.

Η έρευνα της αστυνομίας θα ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου καθώς ο 16χρονος πυγμάχος πήγαινε το τελευταίο διάστημα για προπόνηση στο συγκεκριμένο Σύλλογο Πυγμαχίας στον Ταύρο.

Τέσσερις ακόμα καταθέσεις

Ταυτόχρονα, ολοκληρώθηκαν και οι καταθέσεις τεσσάρων ακόμη πυγμάχων, οι οποίοι βρίσκονταν στην τελευταία μοιραία προπόνηση που συμμετείχε και ο 16χρονος.

Οι αθλητές έδωσαν πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη το πρωινό εκείνο με τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου, ο οποίος κατέληξε στον θάνατό του.

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα από την Αθλητική βία με τα τελικά αποτελέσματα από τον ιατροδικαστή Πειραιά και ολόκληρος ο φάκελος θα σταλεί στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή για να διαπιστωθεί εάν θα προχωρήσουν σε κατηγορίες.