Ρόδος: Η πρώτη εικόνα από τον χώρο του εγκλήματος – Τι θα υποστηρίξει η οικιακή βοηθός

Ρόδος: Η πρώτη εικόνα από τον χώρο του εγκλήματος – Τι θα υποστηρίξει η οικιακή βοηθός

Δείτε φωτογραφία από το δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή η 75χρονη

Τον ισχυρισμό περί μειωμένου ως ανύπαρκτου καταλογισμού λόγω σχιζοφρένειας θα υποστηρίξει σήμερα απολογούμενη ενώπιον του τακτικού Ανακριτή η 45χρονη οικιακή βοηθός από τη Ρόδο, που ομολόγησε τη δολοφονία τεσσάρων ατόμων που φρόντιζε και την απόπειρα δολοφονίας του παιδιού της σε ηλικία ενός έτους.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι δικηγόροι της 45χρονης αναμένεται να υποβάλλουν στοιχεία από προηγούμενες ιατρικές γνωματεύσεις της, από τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Λέρου καθώς και της ψυχιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που ζητήθηκε να αποφανθεί σε συνέχεια αιτήματος διενέργειας πραγματογνωμοσύνης.

Τον ισχυρισμό της αυτό θα ενισχύσουν εξάλλου και με στοιχεία από τις τρεις καταθέσεις που έδωσε προανακρινόμενη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου υποστηρίζοντας ότι τέλεσε τα εγκλήματα γιατί είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε διότι της προκαλούσε καταστολή και αδυναμία να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της ως οικιακής βοηθού.

Δείτε τη φωτογραφία από το χώρο του εγκλήματος:

Σε κάθε περίπτωση, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση θα απολογηθεί σήμερα για τη δολοφονία της 75χρονης κατάκοιτης στο σπίτι της στις Καλυθιές.