Δίκη Φιλιππίδη: «Μ΄ έδιωξαν επειδή θα κατέθετα υπέρ του Πέτρου» -Τι είπε συνεργάτιδα του ηθοποιού

Δίκη Φιλιππίδη: «Μ΄ έδιωξαν επειδή θα κατέθετα υπέρ του Πέτρου» -Τι είπε συνεργάτιδα του ηθοποιού

«Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους»

Στο Μεικτό ορκωτό δικαστήριο συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η διαδικασία συνεχίζεται με την κατάθεση στενής συνεργάτιδας του ηθοποιού, η οποία ενώπιων του δικαστηρίου είπε ότι απολύθηκε από τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης πριν από ένα χρόνο, διότι έγινε γνωστό ότι θα κατέθετε υπέρ του Φιλιππίδη.

«Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν» ανέφερε και ξέσπασε σε κλάματα η μάρτυρας, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει για λίγο.

«Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός» κατάθεσε η μάρτυρας.

«Ο κ. Φιλιππιδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράσταση, υπήρχαν εντάσεις. Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός.

Μου έλεγε «θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί; Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους».