Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει η μητέρα του 44χρονου που δολοφονήθηκε σε κατάστημα ψιλικών – «Είναι πολύ μεγάλη αδικία»

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει η μητέρα του 44χρονου που δολοφονήθηκε σε κατάστημα ψιλικών – «Είναι πολύ μεγάλη αδικία»

«Αν όλα τα παιδιά που πάνε πανεπιστήμιο και σπουδάζουν βγούνε στον δρόμο και σκοτώνουν, τότε ας τους αφήνουν ελεύθερους»

Απαρηγόρητη παραμάνει η μητέρα του 44χρονου θύματος σε ληστεία σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, παρά την ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών, που επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε 27χρονο.

Η μητέρα του Μάριου, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2021, ξέσπασε, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega. Η γυναίκα τόνισε ότι ο γιος της ήταν το στήριγμά της.

Επίσης το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 2 μηνών στον 36χρονο συγκατηγορούμενό του για το γεγονός ότι κρατούσε «τσίλιες» έξω από το κατάστημα.

«Ο πόνος ο δικός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος. Μόλις μπήκαν αυτοί οι δύο, οι δολοφόνοι, εγώ έτρεμα ολόκληρη, δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα. Τι να το κάνω, πείτε μου, τι να το κάνω, που έβαλαν ισόβια τον έναν και σε λίγα χρόνια θα είναι έξω, και ο άλλος αφέθηκε ήδη ελεύθερος;», είπε Τούλα Βασακάρη.

Η μητέρα δεν μπορεί να «καταπιεί» πως ο δολοφόνος του παιδιού της αφέθηκε ελεύθερος γιατί σπουδάζει.

«Αν όλα τα παιδιά που πάνε πανεπιστήμιο και σπουδάζουν, τότε εντάξει, ας βγει ο καθένας από αυτά τα παιδιά στον δρόμο να σκοτώνουν και να τους αφήνουν ελεύθερους. Είναι πολύ μεγάλη αδικία. Το δικό μου το παιδί δούλευε πρωί, αλλά πήγαινε βράδυ για να πάρει τα πέντε ευρώ παραπάνω», δήλωσε.