Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην Καρολάιν όταν αυτή ήταν 15 ετών»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην Καρολάιν όταν αυτή ήταν 15 ετών»

Η φίλη της δολοφονημένης από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αποκαλύπτει ότι ο παρουσιαστής την είχε βάλει στο «μάτι»

Την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην αδικοχαμένη Καρολάιν, όταν αυτή ήταν 15 ετών στην Αλόννησο, έκανε η κολλητή φίλη της δολοφονημένης από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τη φίλη της, ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, ο οποίος κατάγεται επίσης από την Αλόννησο και διατηρεί κατάστημα στο νησί, είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην Καρολάιν και της είχε ζητήσει να πάνε μαζί για κατάδυση. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την Κέλλυ Χεινοπώρου η κολλητή της Καρολάιν αποκάλυψε, πως ο Παναγιωτόπουλος ήταν γνωστός στο νησί ως «γλοιώδης άνθρωπος».

«Τρία-τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα», είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν. «Τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο -τέλος πάντων- καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη» είπε.

Η φίλη της Καρολάιν πρόσθεσε, ότι «της είχε στείλει και μήνυμα θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαίο θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε, δε θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε, όχι. Αλλά όλοι ξέραμε, ότι είναι αισχρός», περιέγραψε η κοπέλα.