Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος θα τον καταγγείλει για δημοσίευση των προσωπικών τους στιγμών

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος θα τον καταγγείλει για δημοσίευση των προσωπικών τους στιγμών

Φοβάται μήπως διαρρεύσει το όνομά της προσπαθεί να δει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου το όνομα του οποίου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λίγο καιρό πριν όταν και υπήρξε καταγγελία πως είχε δημοσιεύσει σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου βίντεο με προσωπικές στιγμές του ίδιου και πρώην συντρόφου του, εν αγνοία της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» και τα όσα μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (8/9) γνωστή δημοσιογράφος από την Αθήνα η οποία πλέον είναι παντρεμένη και μητέρα και στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ετοιμάζεται να τον καταγγείλει για τη δημοσίευση προσωπικών τους στιγμών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η δημοσιογράφος βρίσκεται σε επικοινωνία με τη δικηγόρο της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μετά την αποκάλυψη για τον παρουσιαστή, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 τη συγκεκριμένη γυναίκα την «έζωσαν τα φίδια». Τότε ήρθε σε επαφή με τη δικηγόρο της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη ρώτησε πού μπορεί να ψάξει να βρει τα προφίλ του παρουσιαστή για να μπορέσει να δει εάν υπάρχουν και φωτογραφίες και βίντεο δικά της.

Αφού λοιπόν βρήκε υλικό στο οποίο φαίνεται και η ίδια, η δημοσιογράφος θέλει να τον τιμωρήσει αλλά επειδή φοβάται μήπως διαρρεύσει το όνομά της προσπαθεί να δει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της.