Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Το κινητό της Νικολέτας «πρόδωσε» τον Πακιστανό

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Το κινητό της Νικολέτας «πρόδωσε» τον Πακιστανό

Ο Πακιστανός έκλεισε το κινητό του στη Βόρεια Ελλάδα, άνοιξε όμως αυτό που είχε κλέψει από την 17χρονη στα Σκόπια και εντοπίστηκε από το σήμα

Να διαφύγει μέσω Βόρειας Μακεδονίας και άλλων Βαλκανικών χωρών αναμεμειγμένος σε ομάδα μεταναστών σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης, επιχείρησε ο Πακιστανός βασικός ύποπτος της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία είχε πληροφορίες, ότι ο νεαρός είχε σκοπό να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης. Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε χτες το απόγευμα ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε, ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του καταζητούμενου Πακιστανού άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο, ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τις αρχές των γειτονικών χωρών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας. Κάποια στιγμή 21χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε. Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σήμα του κινητού της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.