Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο σύντροφός της και βασικός ύποπτος

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο σύντροφός της και βασικός ύποπτος

Στη Βόρεια Μακεδονία εντοπίστηκε ο Πακιστανός - Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο σύντροφος της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι και βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας με ανάρτησή του στο Twitter, όπου έγραψε: "Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η ΕΛ.ΑΣ. και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης. Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε, ότι ήταν και ο φερόμενος ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας της 17χρονης.