Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του 38χρονου

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του 38χρονου

Κάμερα ασφαλείας απέναντι από το πρατήριο καυσίμων του θύματος κατέγραψε το στυγερό έγκλημα

Αποκλειστικό βίντεο - ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας του 38χρονου στο πρατήριο καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου. Το άσπρο επαγγελματικό όχημα σταματάει δίπλα από τις αντλίες, σαν να θέλει ο οδηγός να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή οι δύο δολοφόνοι βγαίνουν από την πίσω πόρτα κρατώντας Καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντάς τον. Πλησιάζουν τον άτυχο άνδρα που έχει βγει από το όχημα και τον πυροβολούν δεκάδες φορές.

Περνούν ακριβώς 10 δευτερόλεπτα. Με γρήγορα βήματα κινούμενοι με την πλάτη στο βαν οπισθοχωρούν και μπαίνουν στο βαν το οποίο φεύγει από το πρατήριο. Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο, χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα. Χρόνος αρκετός, ώστε οι εκτελεστές να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1.

Η δολοφονία έγινε γύρω στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου. Η κυκλοφορία είναι αυξημένη στην περιοχή, καθώς περνούν συνέχεια οχήματα και από τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Μαραθώνος, ενώ διπλά και απέναντι βρίσκονται επιχειρήσεις. Αυτό δεν πτόησε όμως τους δολοφόνους, που προφανώς παρακολουθούσαν το θύμα τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές «ο τρόπος που έδρασαν, δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι δεδομένο, ότι είχαν και άλλα πυρομαχικά μαζί τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν, στην περίπτωση που δέχονταν πυρά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης». Εκτός από το βίντεο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην πειροχή.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκαν και οι 40 κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της εκτέλεσης. Τα στελέχη της Ασφάλειας ευελπιστούν ότι ίσως καταφέρουν να βρουν είτε αποτυπώματα, είτε dna.