Εκνευρισμένος ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα: Διασύρεται το όνομα της οικογένειας

Εκνευρισμένος ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα: Διασύρεται το όνομα της οικογένειας

Εδώ και μερικά χρόνια είχαν διακόψει τις σχέσεις τους - «Και πού να ξέρω εγώ πώς έβγαλε αυτά τα λεφτά;» αναρωτήθηκε

Μεγάλες αντιδράσεις στην οικογένια του Γιώργου Τράγκα έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις με την τεράστια περιουσία του και τα ερωτηματικά για το πώς την απέκτησε. Μάλιστα, ο ετεροθαλής αδερφός του, Νίκος Τράγκας, είναι πολύ εκνευρισμένος, αφού θεωρεί ότι διασύρεται το όνομα της οικογένειας.

Χθες, οι αρχές αποφάσισαν τη δέσμευση της προσωπικής περιουσίας της χήρας του, Μαρίας Καρρά, αλλά και δύο συνεργατών του, ενώ ο γιος του, Φρέντυ έχει ήδη αποποιηθεί την κληρονομιά του πατέρα του.

«Εσείς είσαστε δημοσιογράφοι, εσείς ξέρετε. Συνάδελφός σας ήταν (σ.σ. ο συνεργάτης). Βγήκε το όνομα μίας αξιοπρεπούς οικογενείας Τράγκα στη ρούγα, που λένε. Ντρέπομαι και έχω νευριάσει και με συγχωρείτε που σας μιλάω και απότομα. Να διασύρεται το όνομά μας; Το όνομα της οικογενείας Τράγκα; Και να διασύρονται και τα παιδιά του; Και πού να ξέρω εγώ πώς έβγαλε αυτά τα λεφτά. Που να το ξέρω εγώ;», δήλωσε αρχικά ο ετεροθαλής αδελφός του στην εκπομπή TLIVE του Alpha και ρωτήθηκε αν γνωρίζει πώς προέκυψε η αμύθητη περιουσία του γνωστού δημοσιογράφου, εκείνος δεν είχε σαφή απάντηση: «Δεν ξέρω τι έκανε… Ας ψάξει το κράτος να τα βρει. Εγώ τι να σας πω; Εγώ είμαι ένας συνταξιούχος και μεγάλος άνθρωπος».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν είχε σχέση με τον αδερφό του, μετά το δεύτερο διαζύγιο του: «Μου είχε πει ότι θα ζει τον μισό χρόνο στη Γαλλία. Αυτό ήξερα μόνο. Εγώ με τον ετεροθαλή αδελφό μου δεν είχα σχέσεις μετά το διαζύγιό του από τη Ντόρα. Είχαμε να μιλήσουμε 20 χρόνια» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν πώς ο Γιώργος ΤΡάγκας είχε στην κατοχή του και 10 ράβδους χρυσού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...