Γιώργος Τράγκας: Μυστήριο με τις 10 ράβδους χρυσού και πώς τις απέκτησε

Γιώργος Τράγκας: Μυστήριο με τις 10 ράβδους χρυσού και πώς τις απέκτησε

Αποδείχθηκε ότι ο εκλιπών είναι φορολογικός κάτοικος Ελλάδας

Έρευνες γίνονται και γύρω από τις 10 ράβδους χρυσού που έχουν βρεθεί σε τραπεζική θυρίδα του Γιώργου Τράγκα στο εξωτερικό, καθώς η απόκτησή τους θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη. Αναζητούνται τα χαρτιά που θα δικαιολογούν την κατοχή τους από τον εκλιπών δημοσιογράφο. Πρόκειται για ένα μυστήριο στην παρούσα φάση.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News του Mega, πλέον στην Ευρώπη δεν δίνονται ράβδοι χρυσού σε όσους θέλους να αγοράσουν, αλλά στον κάτοχό τους ένα χαρτί ότι είναι δικοί του. Μπορούν να αγοραστούν και να τους πάρει στο... χέρι μόνος από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Το σίγουρο είναι ότι έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, μετά τον θάνατό του και το άνοιγμα της διαθήκης του, σχετικά για νομιμοποιήσεις παράνομων εσόδων και ξέπλυμα χρήματος.

Με πόρισμα των Αρχών, το ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος να θεωρούνταν φορολογικός κάτοικος Μονακό, κάτι που θα εμπόδιζε τους ελέγχους στην περιουσία του, απορρίπτεται.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος Ελλάδας που σημαίνει ότι φορολογείτο στην Ελλάδα, συνεπώς η περιουσία τόσο στη χώρα όσο και εκτός τίθεται από την εξέταση των Αρχών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν ταξίδια σε Γαλλία και ΗΠΑ, προκειμένου να γίνει επιτόπια διαπίστωση των περιουσιακών στοιχείων του δημοσιογράφου.

 

3
σχόλια
  1. avatar Νίνο Λεβανιδου

    Ο κόσμος δεν έχει να φάει, ζει με 500 ευρώ και ληγοτερα, έλεος πια!! Και πρώτος η τελευταίος είναι

  2. avatar Ιπποκρατης

    Πολύ ώριμα γύρω μας. Τι γίνεται με αυτόν τον τύπο;

  3. avatar Και τι

    δεν είχε... Ουκ ολίγα Χα

Παρακαλούμε περιμένετε ...