Γιώργος Τράγκας: Η αμύθητη περιουσία και τα πανάκριβα ακίνητα στις ΗΠΑ

Γιώργος Τράγκας: Η αμύθητη περιουσία και τα πανάκριβα ακίνητα στις ΗΠΑ

Τι λένε ειδικοί του real estate για την αξία των ακινήτων του σε Μαϊάμι, Ουάσιγκτον, Μπέβερλι Χιλς, Λας Βέγκας και Νέα Υόρκη

Αξίας πολλών εκατομμυρίων είναι η περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας. Μόνο τα ακίνητα που διέθετε σε Ουάσινγκτον, Μπέβερλι Χιλς, Λας Βέγκας και Νεα Υόρκη υπολογίζεται ότι αξίζουν δεκάδες εκατομμύρια.

Τα πέντε ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ΗΠΑ, στο Μαϊάμι, στην Ουάσιγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας και στη Νέα Υόρκη στην 5η Λεωφόρο στο Olympic Tower κοστίζουν πολλά εκατομμύρια και σύμφωνα με τους ειδικούς του real estate αποτελούν ένα εξαιρετικό στρατηγικό σχέδιο επένδυσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Το διαμέρισμα του Γιώργου Τράγκα στον ουρανοξύστη Olympic Tower που έχτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο Νο 645 της 5ης Λεωφόρου, στην καρδιά του Μανχάταν βρίσκεται στον 28ο όροφο και η θέα κόβει την ανάσα. Είναι 166 τ.μ και η αξία του αγγίζει τα 4.040.000 ευρώ! Στο ίδιο κτίριο έχει διαμέρισμα και η οικογένεια Gucci.

Η τεράστια περιουσία του δημοσιογράφου μπήκε στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών. Η αρχή καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες με ένα πόρισμα άνω των 50 σελίδων δέσμευσε όλη την περιουσία του.