Αυτοκτονία 14χρονου: Απομακρύνεται το σενάριο να ήταν απόρροια του bullying

Αυτοκτονία 14χρονου: Απομακρύνεται το σενάριο να ήταν απόρροια του bullying

«Κοιτάμε σε ποιες πλατφόρμες και σε ποια παιχνίδια είχε μπει ο νεαρός» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Για την έξαρση του bullying μεταξύ ανηλίκων στα σχολεία μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, με το θέμα να έρχεται στο προσκήνιο έπειτα από την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη, στο σπίτι του στον Κολωνό.

«Έχω 32 χρόνια στην αστυνομία. Ένα από τα πρώτα θέματα που επιλήφθηκαν ήταν υπόθεση bullying, παιδιά που χτυπούσαν ένα συμμαθητή τους. Υπάρχουν συμμορίες ανηλίκων σε πολλές περιοχές στην Αττική. Το bullying είναι ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με αστυνομικά μέσα, γιατί πραγματοποιείται ανάμεσα σε παιδιά», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε:

«Η εγκληματική συμπεριφορά εκτός σχολείων για εμένα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχουμε αύξηση στην παιδική εγκληματικότητα και αυτό είναι ανησυχητικό».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του 14χρονου, ο κ. Μπαλάσκας εξήγησε ότι «με την έρευνα που έχει κάνει η αστυνομία για τον 14χρονο προκύπτει ότι σαφώς δεχόταν bullying. Σε εμάς έχει αρχίσει να απομακρύνεται το σενάριο ότι η αυτοκτονία του 14χρονου ήταν απόρροια του bullying.

Η μητέρα του μας έχει παραδώσει και τον υπολογιστή του. Κοιτάμε σε ποιες πλατφόρμες και σε ποια παιχνίδια είχε μπει ο νεαρός. Περιμένουμε και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών».

1
σχόλιο
  1. avatar Πιθανό

    όμως αυτό ως αρχική αιτία (bullying)... για να οδηγηθεί εκεί... Πιθανό...

Παρακαλούμε περιμένετε ...