Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγό του και 4 ώρες μετά κάλεσε γιατρό γιατί είχε… πίεση

Έγκλημα στην Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγό του και 4 ώρες μετά κάλεσε γιατρό γιατί είχε… πίεση

«Φοβόταν ότι θα υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο»

Ιδιαίτερο αποκαλυπτικός ήταν συνήγορος των συγγενών της άτυχης φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις Πηγές Νέστου, στην Καβάλα.

Ο δικηγόρος, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο καθ' ομολογίαν δράστης, τέσσερις ώρες μετά από την δολοφονία, ενώ βρισκόταν ακόμη κλεισμένος με την σορό της γυναίκας στο φαρμακείο και υποτίθεται, σύμφωνα με την δική του εκδοχή, ότι ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του, πραγματοποίησε δύο κλήσεις σε γιατρούς, αναζητώντας συμβουλές και ιατρική βοήθεια, καθώς είχε ανεβάσει πίεση.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Βονικάκης, στις 17:00 φέρεται να σκότωσε την Αίντα, γύρω στις 21:00 έγινε το πρώτο τηλεφώνημα σε γιατρό, που δεν απαντήθηκε για τυχαίο λόγο και στις 21:02 έγινε νέα κλήση σε γιατρό και τότε ζήτησε να του υποδειχθεί ποιο χάπι να πάρει (από το φαρμακείο στο οποίο βρισκόταν), καθώς είχε ανεβάσει πίεση και φοβόταν ότι θα υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο!

Ακόμη, όπως ανέφερερε ο συνήγορος, «σήμερα λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και έχουμε μία πλήρη εικόνα, η οποία δεν απέχει από μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία. Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.