Μονεμβασιά: «Δεν θυμάμαι τίποτα» είπε ο 52χρονος στην απολογία του για την διπλή ανθρωποκτονία

Μονεμβασιά: «Δεν θυμάμαι τίποτα» είπε ο 52χρονος στην απολογία του για την διπλή ανθρωποκτονία

Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας είχε ζητήσει να αναβληθεί η απολογία και να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ζήτησαν ανακριτής και εισαγγελέας Σπάρτης, μετά την πολύωρη απολογία του 52χρονου από τη Μονεμβασιά, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή.

Μετά την απολογία του ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας Λακωνίας, όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση. Ο ίδιος φέρεται να είπε στην απολογία του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι "δεν θυμάμαι τίποτα για το περιστατικό. Τη Μεγάλη Παρασκευή, άρχισα να έχω προβλήματα με τη μέση μου. Άρχισα θεραπεία με κορτιζόνη. Στην αρχή ένιωθα καλά. Δύο ημέρες πριν το περιστατικό ένιωσα περίεργα, ένιωσα ότι έσπαγε το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φερθώ φυσιολογικά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Φίλοι μου είπαν ότι σε εστιατόριο που βρισκόμουν φερόμουν αλλοπρόσαλλα".

Κατά την προσαγωγή του δεν έκανε δηλώσεις, ούτε απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, είπε ότι θα ζητήσει να μην γίνει η απολογία και να διαταχθεί ψυχιατρική εξέταση, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του δεν είναι σε θέση να συνεννοηθεί. Επίσης, απέδωσε την κατάσταση του κατηγορούμενου το μοιραίο βράδυ, στην υπερβολική ποσότητα κορτιζόνης που είχε λάβει με συνταγή, γιατί υπέφερε από τη μέση του.