Μαυροειδάκος για την ένταση και την Μάγδα Φύσσα: «Μας επιτέθηκαν, τα ΜΑΤ έκαναν φραγμό»

Μαυροειδάκος για την ένταση και την Μάγδα Φύσσα: «Μας επιτέθηκαν, τα ΜΑΤ έκαναν φραγμό»

Αθώοι οι αστυνομικοί για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Η χθεσινή απόφαση για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου συνοδεύτηκε με μεγάλες αντιδράσεις για την αθώωση όλων των αστυνομικών που εμπλέκονταν στην υπόθεση, καθώς υπήρξαν βίντεο που δείχνουν έναν άνδρα των ΜΑΤ να απωθεί με βίαιο τρόπο την Μάγδα Φύσσα.

Μάλιστα υπήρξαν καταγγελίες πως ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος καυγάδισε με την μητέρα του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα.

Σε αυτό το περιστατικό λοιπόν απάντησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΙ, λέγοντας: «Όχι, εγώ έφυγα. Η ίδια άρχισε να εξυβρίζει και διάφοροι άλλοι που ήταν εκεί. Γύρισα να κοιτάξω ποιος μας εξυβρίζει. Και επειδή κοίταξα, φάνηκε αυτό οτι κάτι κακό έκανα».

Μάλιστα σε ερώτηση για το αν τα ΜΑΤ προσπαθούσαν να απωθήσουν τον κόσμο για να προστατεύσουν εκείνον, αν και είπε «όχι» αρχικά, στη συνέχεια το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Εγώ ήμουν μαζί με συνάδελφους και φεύγοντας άρχισαν να μας επιτίθενται και να μας προπηλακίζουν. Οι συνάδελφοί μου έκαναν φραγμό όπως κάνουν σε κάθε Έλληνα πολίτη».