Δολοφονία Σκαφτούρου: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το έγκλημα» λέει ο δικηγόρος του

Δολοφονία Σκαφτούρου: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το έγκλημα» λέει ο δικηγόρος του

«Δεν μου είχε πει από ποιον φυλάγεται, ούτε τον ρωτούσα»

«Αντιπαλότητες είχε, ωστόσο κάποιων οι αντιπαλότητες λύνονται άσχημα και σε κάποιους καλά» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Γιάννη Σκαφτούρου, Γιάννης Μαρκουλάκος, τον οποίο γάζωσαν τη Δευτέρα του Πάσχα στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια.

«Ό, τι γνωρίζω, το γνωρίζω από τα ΜΜΕ κατά κύριο λόγο. Τέσσερις ένοπλοι πήδηξαν την μάντρα και τον σκότωσαν. Τον είχαν στοχοποιήσει, ποιός μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Από το 2002 που ξεκίνησαν τα προβλήματά του έως και το 2019. Αντιπαλότητες είχε, ωστόσο κάποιων οι αντιπαλότητες λύνονται άσχημα και σε κάποιους καλά. Στη δική του περίπτωση λύθηκαν με τον πιο άσχημο τρόπο, μία φορά προσπάθησαν να τον σκοτώσουν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, και άλλη φορά τώρα που ήταν μόνος του με τους δικούς του», ανέφερε στο Mega.

«Για ανθρώπους που έχουν εμπλοκές με το νόμο, έχω μία αρχή, να ρωτάω μόνο αυτά που αφορούν τις εμπλοκές τους και τίποτα παραπάνω. Δεχόμουν αυτά που μου έλεγε και δεν ρωτούσα κάτι παραπάνω. Όταν τον έβλεπα, είχε κάποιους ανθρώπους να τον φυλάνε, αλλά δεν μου είχε πει από ποιον φυλάγεται, ούτε τον ρωτούσα. Τα ισόβια δεν έσπασαν, αλλά αθωώθηκε όπως και για την απαγωγή Παναγόπουλου», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το έγκλημα, γιατί έχει πολλές εκδοχές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκουλάκος.