Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο καθ’ ομολογία δράστης

Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο καθ’ ομολογία δράστης

Μέχρι στιγμής κανένας δικηγόρος της Ηλείας δεν έχει δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπισή του

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο καθ' ομολογία δράστης της στυγερής τετραπλής δολοφονίας, που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη 2 Μαρτίου στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής κανένας δικηγόρος δεν έχει δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη του φριχτού εγκλήματος. Ο 60χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Πύργου, απ' όπου θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Αμαλιάδας για την απαγγελία των κατηγοριών και από εκεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Ο δράστης σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς ομολογώντας κυνικά, ότι σκότωσε τον 32χρονο, την 37χρονη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά μόλις ενός και δύο ετών, επειδή «δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πρόκειται για ένα άτομο με χρόνια βίαιη συμπεριφορά και ένα άτομο που επί χρόνια είχε στην κατοχή του όπλο. Οι γείτονές του ήξεραν για την καραμπίνα του, φάνηκε ωστόσο με τον πιο τραγικό τρόπο, ότι είχε και ένα 9αρι όπλο στην κατοχή του, με το οποίο σκότωσε το ζευγάρι πριν πνίξει τα παιδιά του. Χαρακτηριστικό είναι περιστατικό που έχει περιγράψει γείτονάς του, ο οποίος έχει αναφέρει, ότι σκότωσε οικόσιτο ζώο με καραμπίνα, γιατί τον ενοχλούσε. Άνθρωποι που τον γνώριζαν, περιγράφουν ένα άτομο που έψαχνε ευκαιρία για να τσακωθεί και να πάρει το όπλο στα χέρια.

Ο 60χρονος φαίνεται ότι ήταν γνωστός και για τη ρατσιστική συμπεριφορά. Ενδεικτικές είναι αναρτήσεις που είχε κάνει στα social media, στις οποίες καθύβριζε και ειρωνευόταν τους πρόσφυγες. Σημειώνεται, ότι το ζευγάρι που δολοφόνησε, είχε καταγωγή από την Αλβανία, άγνωστο ακόμα από την έρευνα εάν έπαιξε ή όχι κάποιο ρόλο το στοιχείο αυτό.