Δολοφονία Άλκη: Δεν αναγνωρίστηκαν από τους φίλους του 19χρονου αυτοί που τον χτύπησαν

Δολοφονία Άλκη: Δεν αναγνωρίστηκαν από τους φίλους του 19χρονου αυτοί που τον χτύπησαν

Αναγνωρίστηκε μόνο ο νεαρός ο οποίος ρώτησε τους φιλάθλους του Άρη «τι ομάδα είστε;»

Οι φίλοι του 19χρονου που βρήκε φριχτό θάνατο στη Θεσσαλονίκη κλήθηκαν σήμερα να αναγνωρίσουν τους δράστες της δολοφονίας τους. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και, όπως μεταδίδει το grtimes.gr, δεν αναγνωρίστηκαν αυτοί που χτύπησαν τον Άλκη.

Οι μάρτυρες, οι οποίοι επέζησαν της επίθεσης, με τα οπαδικά κίνητρα, είδαν τον κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναγνώρισαν ποιος ή ποιοι κατάφεραν τα θανατηφόρα χτυπήματα στον Άλκη. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αναγνωρίστηκε μόνο ο νεαρός ο οποίος ρώτησε τους φιλάθλους του Άρη «τι ομάδα είστε;».

Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανό, συνοδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε με αυτό στο χέρι.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Συμπέρασμα: ποιός ξέρει σε τι βαθμό έχουν απειληθεί (γιατί σίγουρα έχουν απειληθεί) τα παιδιά αυτά και οι οικογένειές τους και φοβούνται να μαρτυρήσουν τους φονιάδες του Αλκη. Στον Καιάδα Κύριοι. Στον Καιάδα πρέπει να τους ρίξετε όλους αυτούς. Όλοι φονιάδες είναι. Ήξεραν πού πήγαιναν και γιατί. Άλλωστε επιβεβαίωσαν τα "αφεντικά τους". *ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ"

Παρακαλούμε περιμένετε ...