Δολοφονία Άλκη: Στον εισαγγελέα αύριο ο 22χρονος οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου

Δολοφονία Άλκη: Στον εισαγγελέα αύριο ο 22χρονος οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου

Είναι ο 12ος κατηγορούμενος για το άγριο έγκλημα

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατέστη και ο 22χρονος, οδηγός του τρίτου οχήματος, που παραδόθηκε το πρωί στην ΕΛ.ΑΣ. Κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του και το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου αυτό να ενεργοποιηθεί.

Ακολούθως θα παρουσιαστεί ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με το ένταλμα, διώκεται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, όπως επίσης για οπλοκατοχή, καθώς στο όχημά του εντοπίστηκε ένας σουγιάς, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Είναι ο 12ος κατηγορούμενος για το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Ήδη οι 11 συγκατηγορούμενοί του απολογήθηκαν και κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τελευταίο - σήμερα το απόγευμα - τον 20χρονο, αλβανικής καταγωγής, που είχε διαφύγει στην πατρίδα του αλλά εν συνεχεία παραδόθηκε στις ελληνικές διωκτικές αρχές.