Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε o «Ντίνος», ο 12ος εμπλεκόμενος

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε o «Ντίνος», ο 12ος εμπλεκόμενος

Απολογείται σήμερα ο 20χρονος Αλβανός

Παραδόθηκε πριν λίγη ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο 12ος της ομάδας που σκότωσε τον Άλκη, ο επονομαζόμενος «Ντίνος».

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo, σκούρου χρώματος.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος θα βρεθεί στη μία μετά το μεσημέρι ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Ο συνήγορός του Παρασκευάς Σπυράτος, δηλώνει ότι ο εντολέας του, ο οποίος έχει μετανιώσει, και πως είχε περιφερειακό ρόλο στην επίθεση που οδήγησε στη δολοφονία του Άλκη.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Παραδόθηκε λέει το ρεπορτάζ ο 12ος εμπλεκόμενος. Δυστυχώς όμως πολλοί είναι ακόμη έξω με αρρωστημένες αντιλήψεις και βρωμερά και κτηνώδη ένστικτα. Γι' αυτό πιστεύω πως γρήγορα θα ξανά έχουμε "Άλκη". Έτσι για να έχουμε να αναλύουμε, να σχολιάζουμε, να καταριόμαστε, να ευχόμαστε μεγαλόστομα να μη ξανασυμβεί αυτό. Όχι Κύριοι, ας μη γελιόμαστε, σύντομα θα επαναληφθεί. Δεν μου αρέσει να κινδυνολογώ ούτε να μοιρολατρώ. Δες τε όμως πόσα επεισόδια οπαδικής βίας σημειώθηκαν μετά την δολοφονία του άτυχου Άλκη και θα δείτε. Θέμα χρόνου. Η κτηνωδία και το μίσος βασιλεύουν. Θα μου πεις εδώ ρε φίλε δολοφονούσε το άλλο καθίκι το εφτάχρονο αγοράκι και δίπλα η μάνα "μάνα... τέλος πάντων" έπαιζε video game, τι λέμε τώρα. Άρα ας μην υποκρινόμαστε. Η βία, το μίσος και ο "αγώνας" για το εύκολο κέρδος είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν και βασιλεύουν. Εύχομαι να βγω μέγας ψεύτης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...