Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στο «στόχαστρο» της Αστυνομίας δέκα χούλιγκανς του ΠΑΟΚ

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στο «στόχαστρο» της Αστυνομίας δέκα χούλιγκανς του ΠΑΟΚ

Οι συνεργοί του 23χρονου κατηγορούμενου φέρονται να είναι όλοι μέλη του συνδέσμου «Θύρα 4» ηλικίας από 18 έως 30 ετών

Σε δέκα άτομα ηλικίας από 18 έως 30 ετών, όλοι μέλη του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών «Θύρα 4» του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εστιάζει τις έρευνές της η Αστυνομία για τους συνεργούς του 23χρονου κατηγορούμενου στην δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου Άλκη στη Χαριλάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το Mega, οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τόσο στη ματσέτα και ένα ακόμα μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στο σημείο της επίθεσης, όσο και στα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA από της κηλίφες αίματος που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του 23χρονου κατηγορούμενου. Ο ίδιος όχι μόνο αρνείται τη συμμετοχή του στην δολοφονική επίθεση, αλλά κρατά μια σκληρή στάση.

Οι συνεργοί του αν και φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο, τόσο από τον τόπο του εγκλήματος, όσο και από τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ, όπου πήγε μετά την δολοφονία ο 23χρονος μαζί με άλλα τρία άτομα, ακόμα δεν έχουν συλληφθεί. Αυτό το γεγονός ανησυχεί ιδιαίτερα τον συνήγορο της οικογένειας του άτυχου Άλκη, Αλέξη Κούγια, όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.