Κακοποίηση 16χρονης στα Κάτω Πατήσια: Ο ιερέας την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε

Κακοποίηση 16χρονης στα Κάτω Πατήσια: Ο ιερέας την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε

Ο παπάς φέρεται να της ζητούσε και γυμνάες φωτογραφίες

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται για τον ιερέα που συνελήφθη για βιασμό 16ψρονης στα Κάτω Πατήσια. Την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε, λέει το κορίτσι που είναι 17 χρονών πλέον σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο εφιάλτης για την ανήλικης διήρκησε από τα τέλη του 2019 έως τα μέσα του 2020.

Ο 37χρονος ιερέας, σύμφωνα με πληροφορίεςτης δημόσιας τηλεόρασης, προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του στο χώρο του αυτοκινήτου, στο κατηχητικό ή στο χώρο του γραφείου του, ενώ είχε πει χαρακτηριστικά στο κορίτσι ότι στο πρόσωπό του θα μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, σαν να είναι ο πατέρας της.

Φέρεται να της ζητούσε ακόμα και υλικό πορνογραφίας, συγκεκριμένα φωτογραφίες μέσα από το Messenger από όπου της έστελνε μηνύματα. Παράλληλα αρχίσουν και βγαίνουν κι άλλες καταγγελίες στο προσκήνιο.

Έτσι το αποκάλυψε

Η 17χρονη βρήκε το κουράγιο και αποκάλυψε το μαρτύριο που ζούσε τον περασμένο Νοέμβριο όταν βρέθηκε μαζί με φίλες της και έβλεπαν μια ταινία με σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της οποίας ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε όσα είχε ζήσει στους γονείς της και αμέσως έκαναν καταγγελία τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον ιερέα για δύο μήνες, πριν προχωρήσουν στη σύλληψή του. Υπάρχουν ενδείξεις και για άλλες έκνομες ενέγειες και αναζητούνται αποδεικτικά στοιχεία.

Στο μεταξύ μια νέα καταγγελία έκανε κοπέλα από την περιοχή, λέγοντας ότι ο ιερέας της πρόσφερε 50 ευρώ με αντάλλαγμα μια ώρα από τη ζωή της, για να πάνε σε ένα κτήριο το βράδυ μόνοι τους, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «σκοπός είναι να περάσουμε καλά».

Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε στον ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, ποινική δίωξη για βιασμό ,κατάχρηση σε ασέλγεια ,αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του 3ου ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...