Δικηγόρος Στάθη Παναγιωτόπουλου: Είναι συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του

Δικηγόρος Στάθη Παναγιωτόπουλου: Είναι συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του

Ο Γεώργιος Δακουράς ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του παραδόθηκε αυτοβούλως επειδή θέλει να συνδράμει στην έρευνα των αρχών

Προσπάθεια να αλλάξει το βαρύ κλίμα σε βάρος του κάνει η πλευρά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις καταγγελίες για revenge porn. Μάλιστα, ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι ο τηλεπαρουσιαστής είναι μετανιωμένος.

«Συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του» είναι σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, Γεώργιο Δακουρά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του σημείωσε ότι σήμερα έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών αρχών.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πρόσθεσε δε ότι οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Βεβαίως, πριν από αυτά ο ίδιος φέρεται να υποβάθμισε τα γεγονότα που καταγγέλονται με όσα είπε στους αστυνομικούς κατά την παράδοσή του.

Απόψε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει το βράδυ στα κρατητήρια και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.