Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο κρατητήριο θα διανυκτερεύσει απόψε – Εξονυχιστική έρευνα στα σπίτια του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο κρατητήριο θα διανυκτερεύσει απόψε – Εξονυχιστική έρευνα στα σπίτια του

Αναζητούνται υπολογιστές και όποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπως κινητά, που μπορεί να εντοπιστούν πληροφορίες - Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έπειτα και από την δεύτερη καταγγελία κοπέλας, της οποίας διέρρευσε στο διαδίκτυο δύο βίντεο ερωτικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Είχε ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, έστω κι αν ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα παραδόθηκε μόνος.

Έτσι σήμετα το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα διανυκτερεύσει στο κραητήριο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Πέμπτη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα του ασκήσει ποινική δίωξη. Σημειώνεται ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

Έρευνα στα σπίτια του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, με σκοπό την ανάκτηση των υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων του παρουσιαστή.

Παράλληλα, φαίνεται ότι η αστυνομία παρακολουθούσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο το τελευταίο 48ωρο και επρόκειτο μάλιστα να τον συλλάβουν στο σπίτι του κάτι που τελικά δε συνέβη ίσως λόγω της έντονης παρουσίας των δημοσιογράφων.

Βεβαίως, υπάρχει κι άλλη καταγγελία για revenge porn για τον συγκεκριμένο και έχει αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της παραβατικής του στάσης.