Χαλάνδρι: Τι λέει ο πρώην δικηγόρος και σύντροφος της 49χρονης για τις «εκρήξεις» της

Χαλάνδρι: Τι λέει ο πρώην δικηγόρος και σύντροφος της 49χρονης για τις «εκρήξεις» της

Μαρτυρία και από στενό φίλο του οφθαλμίατρου για όσα του είχε αποκρύψει πριν κάνουν σχέση - Πόσα χρήματα είχε αποσπάσει από τον γιατρό

Αγώνα για να παραμείνει στη ζωή δίνει ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος πυροβολήθηκε χθες στο Χαλάνδρι από την πρώην ερωμένη του μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα της 49χρονης εικαστικού και τις «εκρήξεις» της καταδεικνύνουν ότι είχε ένα πολύ ασταθές χαρακτήρα, που τόσο ο πρώην δικηγόρος και σύντροφός της, όσο και στενός φίλος του γιατρού την θερωούσαν επικίνδυνη.

«Είχε γίνει επιθετική, είχα κάνει και εγώ αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, παρόλα αυτά στην ουσία το αναίρεσα προσπαθώντας να τη βοηθήσω. Στο παρελθόν κινήθηκε εναντίον μου, δηλαδή δεν είχε αντίληψη των πραγμάτων. Είχαν γίνει διάφορα επεισόδια», είπε ο πρώην σύντροφος της 49χρονης στην εκπομπή Lice News του Mega.

Ο πρώην σύντροφος της 49χρονης, σκιαγραφεί την εικαστικό ως ένα άτομο εμμονικό με μια συμπεριφορά που από κάποια στιγμή και μετά, έφτασε στα όρια της ψύχωσης.

«Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της για να πάει το παιδί στην αστυνομία. Ήταν παράλογη, εμμονική, δεν ήταν λογική. Όλους τους έβλεπε εχθρούς», συμπλήρωσε.

Η 49χρονη γνωρίστηκε μαζί του το 2016 όταν με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού της. Ο ίδιος, δικηγόρος στο επάγγελμα, έκανε σχέση μαζί της και άρχισαν να συγκατοικούν, τόνισε πρώην σύντροφος της 49χρονης και επισήμανε: «Στην αρχή δε φαινόταν κάτι τέτοιο, στην πορεία όμως ξετυλίχθηκαν κάποια θέματα συμπεριφοράς».

Η ίδια, πάντως, στην απολογία της τόνισε ότι το μόνο που θέλει είναι το παιδί της.

«Ο ψυχικός της κόσμος είναι διαταραγμένος»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ένας από τους στενότερους φίλους του οφθαλμίατρου. «Υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η 49χρονη είχε καταδικαστεί πριν από περίπου 5 χρόνια σε 10 μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντι στον γιατρό. Εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από το γιατρό και από τη σύζυγό του, την οποία έχει χτυπήσει δυο φορές», είπε φίλος του τραυματισμένου γιατρού.

«Ο ψυχικός της κόσμος είναι διαταραγμένος και με το πέρασμα του χρόνου η κατάστασή της, από μας λένε τα δύο πρόσωπα που την έβλεπαν, δείχνει να επιδεινώνεται», ισχυρίστηκε.

«Του είχε αποσπάσει πάνω από 100.000 ευρώ»

«Η κυρία αυτή ζει εκβιάζοντας και αποσπώντας λεφτά. Του γιατρού του έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ. Πήγαινε διαρκώς στο ιατρείο και στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο γιατρός και έκανε επανειλημμένως φασαρίες. Τον έχει χτυπήσει μέσα στο νοσοκομείο. Φασαρίες και κάτω από το σπίτι του γιατρού. Για να τον ρεζιλέψει φώναζε στην γειτονιά, ‘θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά’. Και το έχει βάλει σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο. Δηλαδή όλη η οικογένειά του ζούνε ένα δράμα», υπογράμμισε ο φίλος του γιατρού.

«Στο παρελθόν είχαν γίνει δικαστήρια για την διατροφή του παιδιού. Είχε οριστεί το ποσό και ο γιατρός ήταν συνεπής. Όμως η κυρία του ζητούσε ανέκαθεν περισσότερα. Και γενικά ο σκοπός ήταν να χωρίσει ο γιατρός και να πάει να ζήσει μαζί της. Όταν κατάλαβε ότι δεν θα συνέβαινε αυτό, άρχισε να προσπαθεί εκδικητικά να του αποσπάσει επιπλέον χρήματα και να διαλύσει την οικογένειά του», επισήμανε ο φίλος του οφθαλμίατρου.

Του έκρυβε την πραγματική της ταυτότητα

Ο φίλος του γιατρού αναφέρει επιπλέον: «Του είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, είχε κρύψει την καταγωγή της, είχε κρύψει το όνομά της, άλλο όνομα του έλεγε, του έλεγε ότι είναι Ιταλίδα. Η σχέση αυτή κράτησε γύρω στους 6 μήνες συνολικά. Όταν γεννήθηκε το παιδί, ο γιατρός, παρότι δεν είχε βγει ακόμη το τεστ πατρότητας, ανέλαβε τις ευθύνες του. Το αναγνώρισε και της έδινε 2.000-3.000 ευρώ το μήνα.».

Ο πόλεμος με τον γιατρό όλο και δυνάμωνε και με το πέρασμα του χρόνου φούντωσε.

«Έχει κατηγορήσει φίλους του γιατρού οι οποίοι έχουν έρθει σαν μάρτυρες κατηγορίας και οι οποίοι ούτε καν έχουν δει ποτέ το παιδί στη ζωή τους, τους έχει κατηγορήσει για ασέλγεια. Δηλαδή η γυναίκα είναι εντελώς αδίστακτη», κατέληξε ο στενός φίλος του γιατρού.

Η 49χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορία και για ενδοοικογενειακή βία.