Χαλάνδρι: «Το παιδί μου θέλω τίποτα άλλο» – Τι υποστήριξε στον ανακριτή η 49χρονη

Χαλάνδρι: «Το παιδί μου θέλω τίποτα άλλο» – Τι υποστήριξε στον ανακριτή η 49χρονη

Η εικαστικός είναι αντιμέτωπη με βαρύτατα αδικήματα για τον πυροβολισμό του 68χρονου οφθαλμίατρου

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου».

Με τα λόγια αυτά επιχείρησε να εξηγήσεις πως βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενη ότι πυροβόλησε τον πρώην σύντροφο της μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Με ένα παραληρηματικό λόγο η 49χρονη εικαστικός βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή κατηγόρησε τον γιατρό, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ως βιαστή της κόρης τους.

«Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Απαγωγέας και βιαστής. Τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία... Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου θέλω τίποτα άλλο.»

Η 49χρονη είναι αντιμέτωπη με βαρύτατα αδικήματα για τα οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις. Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.