Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτη συμπαράσταση στην Ιωάννα με γυναίκες να φορούν λευκές μάσκες

Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτη συμπαράσταση στην Ιωάννα με γυναίκες να φορούν λευκές μάσκες

Η Παλιοσπύρου ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την κάλυψη της δίκης και τους χάρισε αναμνηστικά βραχιόλια «Είμαι δυνατή»

Μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις ήταν αυτή που οι φίλες της Ιωάννας, φορώντας λευκές μάσκες στο πρόσωπο, την συνόδευσαν έξω από την δικαστική αίθουσα αμέσως μετά την καταδίκη της Έφης Κακαραντζούλα για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της. Ήταν μια κίνηση- δήλωση συμπαράστασης στην Ιωάννα που στάθηκε με αξιοπρέπεια όλες αυτές της ημέρες της δίκης αλλά και προς κάθε γυναίκα που θα μπορούσε να είναι στη θέση της.

«Θέλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι τώρα βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ μόνο στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου.» δήλωσε η Ιωάννα μετά το τέλος της δίκης και συνέχισε λέγοντας «Να ευχαριστήσω θέλω δημόσια κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη, τους δικηγόρους μου τον κ. Λύτρα και τον κ. Αλεξανδρή, την ελληνική αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχη ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ τη κυρία Καλοφώνου τη γιατρό μου».

Επιπλέον, η Ιωάννα ευχαρίστησε τους οφθαλμιάτρους που έσωσαν όπως είπε το μάτι της αλλά και τον ψυχίατρο της κ. Κοντάγγελο. «Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τις φίλες μου και ιδιαίτερα ευχαριστώ όλο τον κόσμο γιατί ήταν ιδιαίτερα σημαντικός σύμμαχος για μένα και μου έδωσε κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί. Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες να βρούνε στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται και να διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω.»

Όταν έκλεισαν οι κάμερες η Ιωάννα ζήτησε να μιλήσει προσωπικά στους δημοσιογράφους και να εκφράσει τις ευχαριστίες της για τον τρόπο που καλύφθηκε δημοσιογραφικά η επίθεση εναντίον της και μάλιστα χάρισε και αναμνηστικά βραχιόλια μου γράφουν «Είμαι δυνατή».

Παρακαλούμε περιμένετε ...