Δολοφονία Ρόδος: «Πέρυσι θα σκότωνε εμένα» λέει η πρώην σύντροφος του δράστη

Δολοφονία Ρόδος: «Πέρυσι θα σκότωνε εμένα» λέει η πρώην σύντροφος του δράστη

Η 39χρονη δηλώνει τυχερή που έζησε και άτυχη που τον γνώρισε και θυμάται όλα όσα -όπως λέει- θέλει να ξεχάσει

Τον εφιάλτη που έζησε πριν από ένα χρόνο στο πλευρό του 40χρονου δολοφόνου της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο, περιέγραψε η πρώην σύντροφός του, η οποία όπως λέει, ξέρει τώρα, ότι στάθηκε τυχερή.

Η 39χρονη είχε σχέση για 4 μήνες πέρυσι με τον 40χρονο και όπως λέει σήμερα μιλώντας στην rodiaki.gr «θα ήμουνα πέρυσι εγώ στη θέση της Δώρας» και δηλώνει «τυχερή και άτυχη που τον γνώρισα». Θυμάται όσα θέλει να ξεχάσει, λέει και λυπάται για το κορίτσι, που έφυγε τόσο άδικα και δίχως αφορμή, ενώ τονίζει ότι «πρέπει οι γυναίκες να καταλαβαίνουμε γρήγορα και να φεύγουμε μακριά».

Μιλώντας για τον δράστη της δολοφονίας, είπε: «Ήτανε κτητικός, ζηλιάρης… Στην αρχή μου παρουσιάστηκε σαν κύριος, τζέντλεμαν, με πρόσεχε, με νοιαζότανε, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Με τα προσωπικά του προβλήματα που είχε μετά από ένα τραυματισμό στο μάτι του, μ΄ έκανε να τον λυπάμαι κάπως κι όταν κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, άρχισε να αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα».

Όπως λέει «ήθελε να έχει τον έλεγχο στο ντύσιμό μου, στους φίλους μου, σε κάποια έξοδό μου. Οτιδήποτε ήταν πέρα από εκείνον, θεωρούσε ότι έτρωγε χρόνο από εκείνον. Ήθελε να συγκατοικήσουμε γρήγορα, να γνωριστούν οι οικογένειές μας γρήγορα, το έβλεπε πολύ σοβαρά, πολύ γρήγορα. Έβλεπα σημάδια περίεργα, το οποία παράβλεπα, γιατί είχε τα θέματα με το μάτι του, αλλά αυτά σοβάρευαν κι έβλεπα, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει αυτή η σχέση».

Μάλιστα όπως σημειώνει «στους τρεις μήνες με χτύπησε και μου πήρε και το κινητό. Εκείνος μου πήρε τη συσκευή κι έβαλε μέσα μία εφαρμογή, με την οποία άκουγε τα πάντα και είχε πρόσβαση σε προσωπικά μου δεδομένα της εποχής εκείνης, αλλά και παλαιότερα». Συνέχισε δε λέγοντας ότι «έμενα στο δικό μου σπίτι και κάποια βράδια μέναμε μαζί. Ένα βράδυ ενώ βρισκόμασταν στο σπίτι, με χτύπησε. Βγήκα από το σπίτι, δήθεν για να μην μας ακούν, αλλά μπήκα στο αυτοκίνητό μου. Με κυνήγησε με το δικό του, πήγα στην Αστυνομία, του έκανα μήνυση και πήγα στο νοσοκομείο με εξέτασαν».

Μετά από αυτό το περιστατικό όπως λέει, ο δράστης «δήλωνε μετανιωμένος, με παρακάλαγε, ερχόταν από τη δουλειά μου καθημερινά, με ενοχλούσε με τηλέφωνα, μου έστελνε λουλούδια, προσπαθούσε να μου δείξει, ότι ήταν λάθος, δεν θα ξαναγίνει και να του δώσω "μία ευκαιρία". Δώσε μου ένα μήνα, μου είπε. Προσπάθησα να το κάνω, δεν μου έβγαινε, το έβλεπε στην πορεία, ότι το έκανα με το ζόρι κι όσο καταλάβαινε ότι εγώ δεν θα γυρίσω πίσω, άρχισε να με εκβιάζει με κάποια προσωπικά δεδομένα μου, πρώτον για να αποσύρω τη μήνυση. Ήρθε γι' αυτό στη δουλειά μου, την ώρα που εργαζόμουν, με συνοδό του έναν πορτιέρη ενός μαγαζιού και με απείλησε, ότι αν δεν αποσύρω τη μήνυση δεν θα μ΄ αφήσει ήσυχη».

Η 39χρονη όχι μόνο δεν απέσυρε τη μήνυση, όπως λέει, αλλά υπέβαλε και δεύτερη σε βάρος του και σε βάρος του ατόμου που τον συνόδευε σε αυτήν την τελευταία συνάντηση. Μόνο που μετά την αυτοκτονία του, δεν θα εκδικαστούν ποτέ.