«Αθώος» φώναξε ο Σεμέδο βγαίνοντας από την ανακρίτρια – Τι μέτρησε στην απόφαση να μείνει ελεύθερος

«Αθώος» φώναξε ο Σεμέδο βγαίνοντας από την ανακρίτρια – Τι μέτρησε στην απόφαση να μείνει ελεύθερος

Το μήνυμα που έστειλαν στον Πορτογάλο και πόσα χρήματα του ζητούσαν για να μην προχωρήσει η καταγγελία βιασμού

Ξέσπασμα χαράς είχε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την έξοδο από το γραφείο της ανακρίτριας και την απόφαση να μείνει ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ για την καταγγελία της 17χρονης για ομαδικό βιασμό Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού φώναξε «αθώος» στα αγγλικά προς τους δημοσιογράφους δείχνοντας την ικανοποίησή του.

Πολλά στοιχεία μέτρησαν για να αφεθεί ελεύθερος και ένα από τα αυτά είναι ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο γραφείο της ανακρίτριας, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

Τα 3 σημεία - «κλειδιά»

Για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης του Ολυμπιακού, πολύ σπουδαίο ρόλο έπαιξαν 3 σημεία - «κλειδιά».

Το ένα είναι ότι υπήρξαν αντιφάσεις στην κατάθεση της 17χρονης και ειδικά σε αντιπαραβολή με όσα είπε η 16χρονη φίλη, η οποία επίσης ήταν εκείνη τη μέρα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμέδο δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν», φέρεται να έχει πει η φίλη της 17χρονης.

Το άλλο περίεργο της υπόθεσης και που θεωρείται βασικό είναι ότι αφού η 17χρονη καταγγέλει ότι βιάστηκε από τον Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ προκαλεί εντύπωση ότι έμεινε στο σπίτι μαζί με τη φίλης της.  Μάλιστα, έμεινε εκεί μέχρι το την άλλη μέρα το απόγευμα και ενώ η φίλη της καταγγέλουσας την είχε ρωτήσει να φύγουν.

Σημαντικό στοιχείο για την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα είναι η ιατροδικαστική έκθεση
στην οποία διαπιστώθηκαν μόνο παλαιές ρήξεις παρθενικού υμένα χωρίς να υπάρχουν πρόσφατες κακώσεις και πρόσφατες εκχυμώσεις.