Ρούμπεν Σεμέδο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα για την 17χρονη – Τι είπε η δικηγόρος του

Ρούμπεν Σεμέδο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα για την 17χρονη – Τι είπε η δικηγόρος του

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε και ο 40χρονος μάνατζερ καλλιτεχνών

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει αύριο ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης.

«Δεν θα αναλάμβανα τέτοια υπόθεση ομαδικού βιασμού αν δεν ήμουν πεπεισμένη από τα στοιχεία της δικογραφίας ότι δεν ευσταθεί και ότι οι κατηγορίες είναι έωλες», δήλωσε στην ΕΡΤ η δικηγόρος του γνωστού ποδοασφαιριστή, Μαριζάννα Κίκιρη.

«Στοιχεία όπως η ιατροδικαστική έρευνα που κατέληξε ότι δεν υπάρχουν κακώσεις, είναι ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο», είπε η δικηγόρος ενώ ο πελάτης αρνείται τις κατηγορίες και μετά την προθεσμία που ζήτησε, απολογείται αύριο στον ανακριτή.

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου της ΕΡΤ «γιατί μια ανήλικη εκτίθεται καταγγέλλοντας ομαδικό βιασμό εάν αυτό δεν ισχύει», η δικηγόρος απάντησε:  «Η νομική επιστήμη και το δίκαιο δεν χωρούν εντυπώσεις, μόνον αποδείξεις».

Η 17χρονη περιέγραψε πως -ενώ όλα έδειχναν να κυλούν καλά κατά τη διάρκεια της διασκέδασης σε κλαμπ στον Ωρωπό- ξαφνικά η κατάσταση άλλαξε όταν εκείνη πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Στο σπίτι της Γλυφάδας βρισκόταν και μία ακόμη 16χρονη, η οποία φέρεται να κατέθεσε ότι άκουσε την 17χρονη να φωνάζει μέσα από το δωμάτιο.

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε και ο 40χρονος μάνατζερ καλλιτεχνών, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό με θύμα την 17χρονη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.