Φρίκη στα Σεπόλια: Μητέρα αποπειράθηκε να πνίξει το 4χρονο παιδί της

Φρίκη στα Σεπόλια: Μητέρα αποπειράθηκε να πνίξει το 4χρονο παιδί της

Πώς ο πατέρας ανακάλυψε το σοκαριστικό συμβάν

Μια σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για μια μητέρα στα Σεπόλια, η οποία κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να πνίξει το 4 ετών παιδί της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώην σύντροφος της μητέρας και πατέρας του παιδιού, είχε καταλάβει ότι η γυναίκα είχε μια κακοποιητική συμπεριφορά. Έτσι, αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κάμερα μέσα στο διαμέρισμα όπου έμενε το παιδί του μαζί με τα δύο του ετεροθαλή αδέρφια (από τον πρώτο γάμο της μητέρας).

Ωστόσο, οι εικόνες που είδε ήταν σοκαριστικές. Συγκεκριμένα, δείχνουν τη μητέρα να προσπαθεί να βρει έναν αναπτήρα που είχε πέσει πάνω στο κρεβάτι του παιδιού. Άρχισε να σπρώχνει το παιδί, το οποίο ξεκίνησε να κλαίει. Τότε προσπάθησε να του κλείσει το στόμα με το χέρι. Στο συγκλονιστικό βίντεο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, φαίνεται το παιδί να χτυπά τα πόδια του και να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί.

Ο πατέρας κατήγγειλε τη συμπεριφορά της μητέρας στον εισαγγελέα, έχει καταθέσει μήνυση, ενώ το βίντεο έχει κατατεθεί στις Αρχές.

Tη σοκαριστική υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα το «Πρώτο Θέμα».

Όπως αναφέρει, το βίντεο κατατέθηκε χθες το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών από τον πατέρα. «Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4 που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της», αναφέρει ο πατέρας του παιδιού στην έγγραφη καταγγελία του.

Ο πρώην σύντροφος της εν λόγω γυναίκας, όπως αναφέρει στην καταγγελία του, είχε τοποθετήσει κάμερα στο διαμέρισμα του διότι φοβόταν και για την υγεία του δικού του παιδιού, ηλικίας δυο ετών. Διέμεναν όλοι μαζί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μέχρι τις 31/12/2020 όταν και λύθηκε το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει το ζευγάρι.

Όσον αφορά στο επίμαχο βίντεο, η μητέρα εισέρχεται στο δωμάτιο των παιδιών, αναζητώντας έναν αναπτήρα τον οποίο είχε ξεχάσει στο κρεβάτι της 4χρονης κόρης της. Το κοριτσάκι που είχε βρει τον αναπτήρα, ξεσπάει σε κλάματα εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς που δέχεται από τη μητέρα της. Της ζητάει σε έντονο ύφος να πάψει να κλαίει, την χαστουκίζει και όταν διαπιστώνει ότι το κοριτσάκι συνεχίζει να κλαίει, τότε βάζει το χέρι της στο στόμα της, πιέζοντας το για αρκετή ώρα. Το παιδί ξεσπάει σε λυγμούς, όμως η φωνούλα της δεν ακούγεται, ενώ τινάζει παράλληλα τα πόδια της για να απεγκλωβιστεί.