Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιος φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας – Νέα στοιχεία στο φως

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιος φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας – Νέα στοιχεία στο φως

Ο «ξανθός» που «μισεί τις γυναίκες και τις κακοποιεί βάναυσα»

Κοντά σε έναν από τους τρεις κακοποιούς που δολοφόνησαν άγρια την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας. Περιγράφεται ως «ξανθός, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70. Μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δε διστάζει να φτάσει ακόμα και στο έγκλημα».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σταθμού, η περιγραφή του ταιριάζει πάρα πολύ με τον κακοποιό που πριν από τρία χρόνια είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του συζύγου της Καρολάιν στο Αλεποχώρι. Αν είναι το ίδιο άτομο, τότε σίγουρα υπάρχει ενδιάμεσος κρίκος, μεταξύ θυμάτων και συμμορίας και μάλιστα αυτό το πρόσωπο πιθανότατα έχει πληροφόρηση ακόμη και μέσα από το αεροδρόμιο.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμα πρόσωπο που αναζητείται από την αστυνομία, ακούει στο όνομα «Γιάννης» και συνεργάζεται με τη σπείρα.

Όπως μετέδωσε το Star, στα στοιχεία υπάρχει κι ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο όπου εισέβαλαν οι ληστές. Φαίνεται να είναι παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, ιδιαίτερα ελαστικό και ελαφρύ.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία είναι αρκετά, ενώ υπάρχει και η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, ένα πολύ καλό κίνητρο για να ανοίξουν τα στόματα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...