Πατέρας ανήλικου για την επίθεση από συμμορία στην Καισαριανή: Από θαύμα ζει το παιδί μου

Πατέρας ανήλικου για την επίθεση από συμμορία στην Καισαριανή: Από θαύμα ζει το παιδί μου

Ανελέητα χτυπήματα δέχθηκαν τρεις ανήλικοι από συμμορία της περιοχής

Όλη την κοινωνία της Καισαριανής έχει σοκάρει η επίθεση σε τρεις ανήλικους, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε γήπεδα μπάσκετ πίσω από το Δημαρχείο της πόλης. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν τα τρία θύματα, τους περικύκλωσαν και άρχισαν να τους χτυπούν με τα ξύλινα ρόπαλα.

Ένας εκ των ανηλίκων, που δέχτηκε τα περισσότερα χτυπήματα από τη συμμορία, και μάλιστα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον πατέρα του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα χτυπήματα έμοιαζαν «δολοφονικά».

«Από θαύμα ζει το παιδί μου», είπε στην ΕΡΤ ο πατέρας του ανήλικου. «Δέχθηκε μπουνιές και μια ροπαλιά στο κεφάλι. Εκανε 4 ράμματα. Ολα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Είχαν πολύ θράσος».

Το παιδί πήρε εξιτήριο και βρίσκεται σπίτι του.

Μετά την επίθεση, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο παίρνοντας μαζί τους το σακίδιο ενός εκ των θυμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίεςτου δημόσιου καναλιού πρόκειται για «μαύρη βεντέτα» μεταξύ ομάδων αντίπαλων περιοχών, δηλαδή μεταξύ Καισαριανής, Ιλισίων και Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για ομάδα από την περιοχή του Ζωγράφου που εξαπέλυσε «τυφλή» επίθεση εναντίον των τριών παιδιών παιδιών, κυρίως εναντίον του 15χρονου που δεν παραδέχθηκε ότι είναι από την Καισαριανή.