Τροχαίο στη Γαύδο: «Πήγα να τη σκοτώσω; Θα τρελαθούμε;» λέει ο οδηγός

Τροχαίο στη Γαύδο: «Πήγα να τη σκοτώσω; Θα τρελαθούμε;» λέει ο οδηγός

«Το παιδί χάθηκε διότι καθυστέρησε πολύ το ελικόπτερο», λέει η μητέρα της Κορίνας

Απαρηγόρητη είναι η μητέρα της 27χρονης Κορίνας, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό στη Γαύδο.

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας ζητά απαντήσεις για τον θάνατό της, μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή ότι η κόρη της αν έφτανε εγκαίρως στο νοσοκομείο, δεν θα χρειαζόταν παρά μόνο μια παρέμβαση ρουτίνας ακόμη και στα επείγοντα για να σωθεί.

«Το παιδί χάθηκε διότι καθυστέρησε πολύ το ελικόπτερο να πάει και αυτήν τη στιγμή θα ήταν ζωντανό, αν είχε φτάσει στο νοσοκομείο και της είχανε τραβήξει με ένα σωληνάκι τα υγρά από το πνευμόνι», τονίζει η μητέρα 28χρονης.

Με μια καρδιά από λουλούδια στο σημείο όπου χάθηκε η Κορίνα και ένα τετράδιο γεμάτο αφιερώσεις και σπαρακτικά λόγια αποχαιρετισμού, 30 φίλοι και συμφοιτητές, σε μια λιτή τελετή στο σημείο της τραγωδίας το πρωί της Κυριακής, είπαν το τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της Γαύδου.

Αυτό που ζητά να μάθει η οικογένεια είναι το ποιος καθυστέρησε να δώσει εντολή ώστε να φτάσει εγκαίρως ελικόπτερο στη Γαύδο και γιατί στο ακινητοποιημένο, κατά δήλωση του οδηγού, όχημα βρέθηκε στο κιβώτιο ταχυτήτων να έχει περασμένη τη 2η ταχύτητα.

«Πήγα να την σκοτώσω; Υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες;»

Την ίδια ώρα, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, τονίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Θα μπορούσαν, με τόσες κουτρουβάλες που πήραμε, να μπούνε όλες οι ταχύτητες. Το ότι ήταν μια δευτέρα δεν λέει τίποτα. Δεν θα έφτανα να βάλω τη ζωή μου σε κίνδυνο. Δεν κατάλαβα, ότι πήγα να την σκοτώσω; Υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες; Ούτε να το διανοηθώ. Ότι τι; Ότι έβαλα πρώτη και έσπρωξα το αυτοκίνητο κάτω; Θα τρελαθούμε; Στο τέλος εγώ δεν έφταιξα, ρε. Για τον θάνατο της Κορίνας είναι η αργοπορία. Δεν παύει για την Κορίνα να είχα ειλικρινή, αληθινά αισθήματα, την αγαπούσα την κοπέλα», πρόσθεσε.

Η μητέρα της Κορίνας επιμένει ότι τα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί στο σημείο της τραγωδίας αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του οδηγού και συντρόφου του παιδιού της.

«Η Κορίνα που ήταν εκεί δεν μπορεί να μιλήσει, να μας πει τι έγινε. Αυτός λέει ότι θέλει. Από εκεί και πέρα το ερευνά η αστυνομία και ο δικηγόρος», καταλήγει.

Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας αναμένει τώρα τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση του τραγικού τροχαίου.