Θανατηφόρο τροχαίο στη Γαύδο: Ύστατο αντίο στην 27χρονη

Θανατηφόρο τροχαίο στη Γαύδο: Ύστατο αντίο στην 27χρονη

Η οικογένεια όρισε τεχνικούς συμβούλους

Σε βαρύ κλίμα πένθους συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Καναλίων στην Κέρκυρα το τελευταίο αντίο στην Κορίνα.

Η 27χρονη έχασε την ζωή της σε θανατηφόρο τροχαίο στην Γαύδο. Μάλιστα, όπως μετέδωσε το corfutvnews, τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μία στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους.

Τεχνικοί σύμβουλοι από την οικογένεια

Εξάλλου, ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης, μιλώντας αποκλειστικά στο Mega, αποκάλυψε ότι οι συγγενείς της φοιτήτριας ζήτησαν τη συμβολή τεχνικών συμβούλων, οι οποίοι ήδη ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό 200 μέτρων στη Γαύδο.

«Ήδη έχω διορίσει τεχνικούς συμβούλους, οι έρευνες που διεξάγονται από έμπειρους αξιωματικούς της τροχαίας Χανιών, είναι θέμα χρόνου να διαλευκάνουν χρόνους, πρόσωπα και συνθήκες. Οι έρευνες θα στραφούν, αφενός στις συνθήκες που έλαβαν χώρα σε ότι αφορά το τροχαίο ατύχημα, μέχρι που φθάνουν και που αρχίζουν στην συνέχεια οι ευθύνες των σωστικών συνεργείων».