Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Σοκάρουν οι περιγραφές των γονιών των θυμάτων – «Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα το παιδί μου»

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Σοκάρουν οι περιγραφές των γονιών των θυμάτων – «Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα το παιδί μου»

«Είπε η κόρη μου “παίρνω την αστυνομία” και είπε αυτός “αν προλάβεις, πάρε την"»

Βυθισμένοι στο πένθος είναι οι γονείς των δύο θυμάτων του άγριου φονικού στη Μακρινίτσα, οι οποίοι περιέγραψαν με λυγμούς την τραγωδία με πρωταγωνιστή τον 31χρονο εν διαστάσει σύζυγο της 28χρονης κόρης τους Κωνσταντίνας.

Αναλυτικότερα, ο πατέρας των δύο θυμάτων, της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, ο κ. Αποστόλης επικοινώνησε με την εκπομπή «T-live» του ALPHA και είπε μεταξύ άλλων: «Φύλαξα το παιδάκι… Φύλαξα τον εγγονό μου. Έγινε μπροστά μου. Χθες ήρθε και μας είπε “βγάλτε το παιδί έξω να το δω” και του είπε η κόρη μου πως “το παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να το δεις” και παίρνει την αστυνομία. Είπε η κόρη μου “παίρνω την αστυνομία” και είπε αυτός “αν προλάβεις, πάρε την"», ανέφερε.

Αναφερόμενος στη στιγμή της τραγωδίας, είπε: «Εκείνη την ώρα ήρθε και τα έσπασε όλα, μπήκε μέσα και πρόλαβε και χτύπησε πρώτα τη γυναίκα μου ελαφρώς βέβαια». Σύμφωνα με τον πατέρα των θυμάτων, ήταν όλοι στο σπίτι και λίγο αργότερα ήρθε και ο γιος του. «Ήρθε και δεν πρόλαβε το παιδί μου τίποτα να κάνει, τίποτα. Έπρεπε να πάρω τον νόμο στα χέρια μου εγώ. Τι να κάνω; Τα παιδάκια μου θα γυρίσουν πίσω; Μόνο το εγγόνι μου θα μείνει παρηγοριά μου», είπε με δάκρυα.

«Έπαιρνε απειλούσε, ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη, χτύπησε εμένα, χτύπησε πάλι την κόρη μου και μπροστά στα όργανα, στην αστυνομία απείλησε ότι θα θρηνήσουμε θύματα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε και η μητέρα των δύο θυμάτων, αναφέροντας: «Να σαπίσει στη φυλακή. Είχε σκοπό να χτυπήσει εμένα, άρχισε εμένα πρώτα και μετά κατέβηκε και η κόρη μου κάτω να με σώσει, να δει τι γίνεται και άφησε εμένα και ξεκίνησε εκείνη. Είχαμε κάνει εισαγγελικές παρεμβάσεις, είχαμε πει, είχαμε κάνει. Τίποτα. Είχε ιδιαίτερη συμπεριφορά. Δεν του έδωσε σημασία η κόρη μου, δεν νόμιζε ότι σε τέτοιο βαθμό θα φτάσει. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τον Δεκέμβριο. Αποφάσισε το παιδάκι να φύγει από το σπίτι γιατί έχουμε και το εγγονάκι μας 2,5 χρονών. Άρχισε, έβριζε, δεν την άφηνε να βγει έξω από το σπίτι, υποστήριζε ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Πήραμε τα μέτρα μας, κλειδώσαμε την πόρτα, φωνάξαμε την αστυνομία, αλλά δεν προλάβαμε. Έσπασε τη τζαμαρία», δήλωσε.

Φωτογραφία: magnesianews.gr