Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: Με έβριζε, με έκανε να πίνω, έβγαλα δερματικά

Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: Με έβριζε, με έκανε να πίνω, έβγαλα δερματικά

«Γιατί τώρα; Γιατί αυτή τη στιγμή; Γιατί έρχεται η στιγμή που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να έρθουν προ των ευθυνών τους»

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε σε εκπομπή του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Κιμούλη
και το πώς βίωσε η ίδια τη συνεργασία της μαζί του.

«Γιατί τώρα; Γιατί αυτή τη στιγμή; Γιατί έρχεται η στιγμή που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να έρθουν προ των ευθυνών τους. Είμαι 53 ετών πια κι αυτό που έχει συμβεί το έχω διαχειριστεί, όμως δεν μπορώ να το αποσιωπήσω», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

«Εξεπλάγην με τον εαυτό μου γιατί ο φόβος ξυπνάει μέσα μου, γιατί ήταν πολύ έντονο αυτό που έγινε» πρόσθεσε για τη θεατρική παράσταση που βρέθηκε επί σκηνής με τον Γιώργο Κιμούλη, το 2003-2004.

«Βίωσα από τον Γιώργο Κιμούλη επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που σε φέρνει σε επίπεδο που δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να πεις τα λόγια σου και θα εκτεθείς στον κόσμο. Διαχωρίζω πλήρως το επί σκηνής και το προσωπικό».

«Έπινα, ενώ δεν πίνω ποτέ εν ώρα εργασίας, έπαιρνα λεξοτανίλ. Είχα βγάλει δερματικά. Ήμουν 34 ετών και ντρέπομαι που το λέω΅», δήλωσε και σημείωσε ότι δεν συνεργάστηκε ποτέ ξανά με τον Γιώργο Κιμούλη.

Όσον αφορά στα όσα βγήκαν στη φόρα, από καταγγελίες συναδέλφων της, σχολίασε: «Φυσικά και είχα ακούει και για άλλους συναδέλφους μου. Όλοι μας ξέρουμε για όλους, για περιπτώσεις που βγήκαν ή θα βγουν».

Παρακαλούμε περιμένετε ...