Με μήνυση απαντά ο Γιώργος Κιμούλης στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

Με μήνυση απαντά ο Γιώργος Κιμούλης στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

«Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή» δηλώνει ο ηθοποιός- «Της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου»

Ο Γιώργος Κιμούλης αντέδρασε μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα ότι υπέστη σωματική και λεκτική βία από τον ίδιο κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους και όπως ανέφερε στα parapolitika.gr, έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της ηθοποιού.

«Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση» είπε ο Γιώργος Κιμούλης στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζέτα Δούκα είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη στο Mega. Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Λίγο αργότερα, ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA ανέφερε ότι «όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ» ενώ συμπλήρωσε πως «ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα».

«Καταρχάς δεν κατάλαβα τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου» είπε ο κ. Γιώργος Κιμούλης και εξήγησε πως «η παράσταση κράτησε μέχρι το Πάσχα και υπάρχουν και φωτογραφίες από την κοπή της πίτας ένα μήνα μετά, όπου είμαστε όλοι μια χαρά».

Στην συνέχεια μιλώντας για εκείνη την παράσταση, ο ηθοποιός εξήγησε πως κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήταν νέος ώστε να φοβάται μην του καταστρέψει την καριέρα ο κακός θιασάρχης αναφερόμενος στο δικό του πρόσωπο.

Ο Γιώργος Κιμούλης, στην συνέχεια έκανε λόγο για εργατική διαφωνία, η οποία λύνεται όταν κάποιος πάει στον εργοδότη και πει «ο τάδε μου φέρεται άσχημα και σε παρακαλώ πολύ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας».

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της».

Μάλιστα, για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα είπε ότι «θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγαίνει οποιοδήποτε βγαίνει και είναι θυμωμένος να περιγράφει μετά από 13 χρόνια να υπερβάλει να μιλάει για ψευδή γεγονότα».

Μάλιστα, στη συνέχεια είπε πως «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου».