Οπαδικές διαφορές πίσω από τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Οπαδικές διαφορές πίσω από τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί διαφορά επεισόδια που έχουν οξύνει την αντιπαλότητα

Σε οπαδικές διαφορές αποδίδεται από την Αστυνομία η αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν οι αρχές στα χέρια τους κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στο συμβάν έφεραν διακριτικά ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί, όπως μεταδίδει το thestival.gr, ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί διαφορά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών που έχουν οξύνει την αντιπαλότητα.

Ήδη αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει το πρόσωπο του ενός θύματος.

Στην Ασφάλεια οι δύο τραυματίες

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης βρίσκονται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο άτομα που τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς στο επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί τους εντόπισαν σε ιδιωτική κλινική της πόλης όπου απευθύνθηκαν αμέσως μετά το συμβάν για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Καθώς κρίθηκε από τους γιατρούς ότι τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για τη διαλεύκανση του περιστατικού.

Το ενδεχόμενο να επρόκειτο για οπαδικές διαφορές, ενισχύεται από το γεγονός ότι τα δύο θύματα φορούσαν διακριτικά ποδοσφαιρικής ομάδας. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν κάλυκες που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.