Lidl Ελλάς: Επιπρόσθετες παροχές ύψους 6 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της

Lidl Ελλάς: Επιπρόσθετες παροχές ύψους 6 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της

Έμπρακτη στήριξη της εταιρείας για την υποδειγματική τους προσαρμογή στις νέες, απαιτητικές συνθήκες

Η Lidl Ελλάς δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της σε όλους τους εργαζομένους της, και ιδιαίτερα σε αυτούς της πρώτης γραμμής, για την υποδειγματική τους προσαρμογή στις νέες, απαιτητικές συνθήκες. Και διπλασιάζει την αξία του ετήσιου τακτικού προγράμματος διατακτικών από τα 3 στα 6 εκατ. ευρώ.

Η Διοίκηση της Lidl Ελλάς αποφάσισε τη χορήγηση επιπλέον έκτακτης παροχής ύψους 1,2 εκατ. ευρώ που θα δοθεί στους εργαζομένους, λίγο πριν το τέλος του οικονομικού έτους της εταιρίας, τον Φεβρουάριο του 2021. Η δεύτερη αυτή έκτακτη ενίσχυση, αποτελεί συνέχεια της έκτακτης παροχής ύψους 1,8 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε τον Μάρτιο του 2020 κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας και αποτελεί την ελάχιστη κίνηση αναγνώρισης της προσπάθειας όλων των εργαζομένων, και ειδικά αυτών της πρώτης γραμμής, στα καταστήματα και τα εφοδιαστικά κέντρα.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα σταθερό ετήσιο πρόγραμμα διατακτικών που λαμβάνει εδώ και χρόνια το προσωπικό της Lidl Ελλάς κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και του Πάσχα, δίνοντας συνολικά επιπρόσθετες παροχές ύψους 3 εκατ. ευρώ. Έτσι, οι συνολικές παροχές σε επίπεδο 12μηνου για το τρέχον οικονομικό έτος αγγίζουν πλέον τα 6 εκατ. €, ενώ τα ποσά επιμερίζονται με τη μορφή διατακτικών τροφίμων σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Και αυτό, επιπρόσθετα των άνω του μέσου όρου της αγοράς μισθών που ήδη παρέχει η εταιρία.

Οι εργαζόμενοι της Lidl Ελλάς επέδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής απόδοσης, με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και πάθος και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Και η εταιρία στέκεται για ακόμη μια φορά δίπλα τους, για να επιβραβεύσει την αδιάκοπη προσπάθειά τους.

«Αναγνωρίζουμε ότι η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, με πρωτόγνωρες συνθήκες. Ως ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν οι άνθρωποί μας, κι ειδικά αυτοί που εργάζονται στην πρώτη γραμμή, προχωράμε σε ακόμη μία έκτακτη ενίσχυση, πλέον των τακτικών παροχών που δίνουμε κάθε χρόνο. Ο κάθε ένας και η κάθε μία στην ομάδα της Lidl Ελλάς υπερβαίνει καθημερινά τον εαυτό του και τον εαυτό της, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα λείψει τίποτα σε κανένα σπίτι», δήλωσε σχετικά ο Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Ακόμα και στα δύσκολα, η Lidl Ελλάς ξέρει να αγκαλιάζει την ομάδα της και να επιβραβεύει την προσπάθεια και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Με ευελιξία, συνεχή προσαρμογή και κατανόηση, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους εργαζομένους της και αποτελεί τον ασφαλέστερο και ισχυρότερο συνοδοιπόρο τους.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

team.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/user/lidlhellas