Δολοφονία Λουτράκι: Στην Αλβανία φέρεται να διέφυγε ο βασικός ύποπτος – Η παθολογική αγάπη και οι απειλές

Δολοφονία Λουτράκι: Στην Αλβανία φέρεται να διέφυγε ο βασικός ύποπτος – Η παθολογική αγάπη και οι απειλές

Έπεσε τυχαία σε μπλόκο της αστυνομίας στο Αγρίνιο

Ένας 45χρονος άνδρας, ο πρώην σύντροφος της 43χρονης Φωτεινής, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του ζευγαριού στο Λουτράκι.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στα 45 του χρόνια είχε ήδη συλληφθεί και καταδικαστεί για ληστείες και ναρκωτικά, ενώ πριν από τρία χρόνια αποφυλακίστηκε και έκανε σχέση με τη Φωτεινή. Την αγαπούσε παθολογικά και όταν χώρισαν, πριν από λίγους μήνες, άρχισε τις απειλές. «Ή εμένα ή κανέναν», φέρεται να είπε στη Φωτεινή και όπως φαίνεται, τελικά το έκανε πράξη.

Ο 45χρονος, ενώ επιχειρούσε να διαφύγει, φαίνεται ότι έπεσε τυχαία σε μπλόκο της αστυνομίας στο Αγρίνιο. Του έκαναν έλεγχο κι αμέσως μετά τον άφησαν να φύγει. Η στυγερή δολοφονία δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί. Το πιο πιθανό είναι να πρόλαβε να περάσει τα σύνορα με την Αλβανία, όπου βρήκε κρησφύγετο.

O 42χρονος φαρμακοποιός κηδεύτηκε στη γενέτειρά του, στις Λίμνες Αργολίδας, ενώ η σορός της 43χρονης Φωτεινής μεταφέρθηκε στη Μύκονο όπου αύριο, η αγαπημένη της κόρη και οι στενοί συγγενείς της θα της πουν το τελευταίο αντίο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...