ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διακόπηκαν τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω σοβαρών ζημιών από την κακοκαιρία

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διακόπηκαν τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω σοβαρών ζημιών από την κακοκαιρία

Αδύνατον να πραγματοποιηθούν – Ενεργοποιήθηκε λεωφορειακή σύνδεση

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία «Ιανός» στη σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή που εξέδωσε ενημερώνει πως προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό έχει ενεργοποιηθεί λεωφορειακή σύνδεση.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει: «Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, η σιδηροδρομική υποδομή έχει υποστεί σοβαρές ζημίες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ επιχειρεί με συνεργεία στα προβληματικά σημεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης  και παραμένει εν ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου, η οποία εδόθη προφορικά αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με τραίνο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενεργοποιεί λεωφορειακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας, παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα  σημεία της υποδομής.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...