Lidl Ελλάς: Επενδύει στην ηλεκτροκίνηση με σταθμούς πράσινης φόρτισης στα καταστήματά της

Lidl Ελλάς: Επενδύει στην ηλεκτροκίνηση με σταθμούς πράσινης φόρτισης στα καταστήματά της

Ο πρώτος σταθμός στο νέο της κατάστημα στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής

Η Lidl Ελλάς επενδύει στην επέκταση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας και προχωρά στην εγκατάσταση του πρώτου σταθμού της εταιρίας πράσινης φόρτισης με ηλεκτρική ενέργεια, στο νέο της κατάστημα στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής.

Πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που ακολουθεί, στοχεύει για ακόμη μία φορά στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και συμβάλλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η πρόσβαση στον σταθμό φόρτισης είναι ελεύθερη για όλους, πελάτες και μη, οι οποίοι θα μπορούν να φορτίζουν δωρεάν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Η ισχύς του συγκεκριμένου σταθμού (22kW) επιτρέπει την φόρτιση ενός μόνο οχήματος τη φορά, ενώ βασίζεται σε έναν έξυπνο συνδυασμό σημείων φόρτισης ΑC και DC, με 2 λειτουργίες CCS και CHAdeMo.

Μέχρι το τέλος του έτους η Lidl Ελλάς προγραμματίζει την εγκατάσταση ενός επιπλέον σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στον Πειραιά.

«Η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και η εγκατάσταση σταθμών πράσινης ενέργειας στα καταστήματά μας είναι μία από τις ενέργειές μας προς αυτήν την κατεύθυνση», αναφέρει σχετικά ο Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Στη Lidl Ελλάς ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο είναι μονόδρομος και έχει ως μοναδική κατεύθυνση τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνεχή ενσωμάτωση πρακτικών υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

https://corporate.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas