Το Σούπερ Μάρκετ που εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη

Το Σούπερ Μάρκετ που εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη

Η Lidl Ελλάς μας «κοιτάει στα μάτια»

Αναμφισβήτητα το 2020 αποτελεί μία από τις πιο ταραχώδες περιόδους για την ανθρωπότητα. Όλοι μας βιώσαμε και συνεχίζουμε να  βιώνουμε ραγδαίες αλλαγές σε προσωπικό και δημόσιο επίπεδο. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πολλές από τις συνήθειες μας και να δούμε τον κόσμο με άλλη ματιά.

Η κρίση που περνάμε είναι μία ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε πολλές από τις δραστηριότητες και τις ανάγκες μας αλλά και το πώς πορευόμαστε από εδώ και πέρα.

Ένα από τα θετικά που έχουν προκύψει είναι ότι μαζί με εμάς αλλάζουν και μεγάλες εταιρείες οι οποίες προχωράνε σε σταθερά βήματα σε μία νέα, προσαρμοσμένη κανονικότητα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής και αναλαμβάνουν τον ρόλο ευθύνης που έχουν. Τέτοιου είδους ενέργειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και για εμάς αλλά και για άλλες εταιρείες έτσι ώστε να προσχωρήσουμε όλοι μαζί σε ένα νέο μέλλον με ψηλά το κεφάλι.

Παρατηρώντας όλες τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει ένα σούπερ μάρκετ όπως η Lidl Ελλάς είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.

Ιδιαίτερα όσον αφορά χώρους τροφίμων θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και ασφάλεια των τροφών που αγοράζουμε. Η τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας από την παραγωγή και την αποθήκευση των προϊόντων, μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους στα ράφια των καταστημάτων, η διασφάλιση της φρεσκάδας και η εφαρμογή συστηματικών ελέγχων από την Lidl Ελλάς είναι κάποιες από τις ενέργειες που ως καταναλωτές μας εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη, τα οποία έχουμε ανάγκη τη συγκεκριμένη περίοδο περισσότερο από ποτέ.

Σε αυτό βοηθάει και η σύναψη επαγγελματικών σχέσεων της εταιρίας με συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τους ίδιους στόχους.

Η παρούσα κατάσταση έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ανασφάλεια στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Αυτή τη περίοδο χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα σε όσο πιο δυνατόν χαμηλότερες τιμές γίνεται. Χρησιμοποιώντας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα όσον αφορά το μοντέλο λειτουργίας της, η Lidl Ελλάς φρόντισε να παρέχει πραγματικά value-for-money προϊόντα συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομικές τιμές.

Η Lidl Ελλάς έχει βάλει σκοπό να σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να μας κοιτάξει στα μάτια και αυτό φαίνεται από όλες τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για να αναλάβει έναν σημαντικό ρόλο ευθύνης απέναντι σε εμάς τους καταναλωτές. Με ενέργειές απέναντι στους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες της, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

lidl-hellas.gr

lidlgr

 

lidl_hellas

 

lidlhellas

 

Lidl_Hellas