Δολοφονία 49χρονου: «Η 18χρονη κόρη του τον σκότωσε»

Δολοφονία 49χρονου: «Η 18χρονη κόρη του τον σκότωσε»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο συνήγορος τους

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο.

Ο συνήγορος των δύο κατηγορουμένων, Ι. Ψωμιάδης μίλησε στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη τονίζοντας ότι η κόρη ήταν εκείνη που επέφερε τα θανατηφόρα πλήγματα στο θύμα ευρισκόμενη εν βρασμώ ψυχής.

«Κατα βαση χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το ποιος ήταν ο ρόλος, η κόρη ήταν εκείνη που επέφερε τα πλήγματα» είπε ο κ. Ψωμιάδης.

Είχαν φιλοξενηθεί σε στέγη κακοποιημένων γυναικών

Το κορίτσι, στην κατάθεσή της στην αστυνομία φέρεται να είπε πως από τα 14 της χρόνια ο πατέρας της τη βίαζε συστηματικά χωρίς να το γνωρίζει η μητέρα ή ο αδελφός της.

Μάλιστα το θύμα φέρεται να κακοποιούσε στο παρελθόν και τη σύζυγό του, η οποία, σύμφωνα με τον συνήγορό της, μαζί με την κόρη της είχαν φιλοξενηθεί σε στέγη κακοποιημένων γυναικών.

Το ζευγάρι μάλιστα βρισκόταν σε διάσταση, ενώ η σύζυγος φέρεται να είχε προχωρήσει σε νέα σχέση και να είχε αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, το οποίο είναι τριών ετών.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων, οικονομικοί λόγοι, αλλά και το γεγονός ότι η 45χρονη πάσχει από σοβαρή ασθένεια τις οδήγησε στο να επιτρέψουν στο σπίτι του 49χρονου.

Ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε πως το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής, όταν η 18χρονη ενημέρωσε τη μητέρα της για τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τον πατέρα της από όταν ήταν ανήλικη.

Οι δύο γυναίκες, όπως κατέθεσαν, μπήκαν στο δωμάτιό του και αφού τον ακινητοποίησαν τον σκότωσαν με 15 μαχαιριές.

«Η κακοποίηση της μητέρας προκύπτει από αδιάσειστα στοιχεία. Η μητέρα ήξερε ότι η κόρη της υπέστη κακοποίηση, αλλά δεν γνώριζε το είδος της κακοποίησης. Το πληροφορήθηκε λίγο πριν το έγκλημα. Γι’ αυτό και η θέση τους είναι πως ο φόνος έγινε εν βρασμώ ψυχής και δεν ήταν προαποφασισμένος. Είχε μιλήσει η κόρη για πράξεις που δεν έφταναν ως τον βιασμό, κάτι που έκανε λίγο πριν το αδίκημα. Φαίνεται πως η κόρη προκάλεσε τα θανατηφόρα πλήγματα», είπε ο δικηγόρος τους.

Φωτογραφία αρχείου