Συγκλονίζει η μητέρα της 37χρονης που δολοφόνησαν στη Ζάκυνθο: «Ήταν ένας άγγελος, τα παιδάκια ζητούν τη μανούλα τους»

Συγκλονίζει η μητέρα της 37χρονης που δολοφόνησαν στη Ζάκυνθο: «Ήταν ένας άγγελος, τα παιδάκια ζητούν τη μανούλα τους»

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Τους δράστες της που εκτέλεσσαν εν ψυχρώ την νεαρή μητέρα στη Ζάκυνθο αναζητά η Αστυνομία.

Ο επιχειρηματίας σύζυγός της, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες με τη μηχανή του, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η μητέρα του θύματος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η μητέρα της 37χρονης δε μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρετε στον άδικο χαμό της κόρης της και στα εγγονάκια της που έμειναν ορθανά.

«Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το μάθανε σήμερα αγάπη μου… Μέσα στην αγκαλιά μου αγάπη μου τα παιδάκια», δήλωσε η μητέρα της άτυχης γυναίκας. 

Η 47χρονη άφησε πίσω της τρία παιδάκια. Η μητέρα της 37χρονης θα μεγαλώσει τώρα τα εγγονάκια της ηλικίας 2,5, 10 και 12 ετών. Χθες πήγε στο νοσοκομείο και είδε τον γαμπρό της, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο.

Σε ερώτηση για το αν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης φορούσαν τελικά στολές αστυνομικών όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, η μητέρα της 27χρονης είπε πως, όπως της είπε ο γαμπρός της, «Στην αρχή δεν υποψιάστηκε, αλλά όταν είδε να βγάζουν όπλα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά δυστυχώς... Ήμουν υπερήφανη και για το δυο μου παιδιά, και για τον γαμπρό μου και για το κορίτσι μου. Ο γαμπρός μου είναι από τις καλύτερες οικογένειες της Ζακύνθου».

Οι κάλυκες από 45άρι πιστόλι που βρέθηκαν στο σημείο

Οι δύο δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο ζευγάρι στην περιοχή του Αγίου Σώστη και πυροβόλησαν εν ψυχρώ την 37χρονη, ενώ βρισκόταν επάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο 53χρονος.

Οι δολοφόνοι οδηγούσαν λευκή μηχανή. Ο άντρας κατάφερε τραυματισμένος να τους ξεφύγει. Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από 45αρι πιστόλι, οι οποίοι στάλθηκαν για βαλλιστική εξέταση.

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Το ζευγάρι διατηρεί ξενοδοχεία στο νησί, ενώ έχει και ενοικιαζόμενο σκάφος. Ο 53χρονος άρχισε σιγά - σιγά να δίνει κάποια στοιχεία στην αστυνομία.

Οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του επιχειρηματία και θεωρούν ότι κάπου εκεί κρύβεται το μυστικό της ένοπλης επίθεσης που δέχτηκε.

Η ημερομηνία για την κηδεία της 37χρονης δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, καθώς ο επιχειρηματίας θέλει να βγει από το νοσοκομείο και να αποχαιρετήσει και εκείνος την αγαπημένη του σύζυγο.

Δείτε το βίντεο στο 18:10:

Παρακαλούμε περιμένετε ...