Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Πώς διέφυγε η δράστης από το σημείο

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Πώς διέφυγε η δράστης από το σημείο

Η ύποπτη κλήση από καρτοκινητό τηλέφωνο

Μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται έδωσε νέα στοιχεία η 34χρονη Ιωάννα, για την γυναίακ που της επιτέθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρε στο κεντρικό δελτίο του Star η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου η δράστης με το βιτριόλι είχε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και τη διαφυγή της. Το μοιραίο πρωινό, έριξε το καυστικό υγρό στην ανυποψίαστη Ιωάννα και διέφυγε πρώτη από το σημείο της επίθεσης.

Κινήθηκε αριστερά της πολυκατοικίας, διένυσε 20 μέτρα και στάθηκε στο πεζοδρόμιο για να ελέγξει την κυκλοφορία των οχημάτων. Στη συνέχεια διέσχισε κάθετα την οδό Θησέως και πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όταν απόλυτα ψύχραιμη.

Είχε καλέσει ταξί και ο οδηγός την περίμενε. Επιβιβάστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος και έφυγε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τα «λάθη» προδίδουν τη γυναίκα με το βιτριόλι

Οι Αρχές ποντάρουν στα λάθη της γυναίκας με το βιτριόλι. Έχουν πεισθεί ότι το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο με έναν και μόνο στόχο, την Ιωάννα.

Οι αρχές εξετάζουν διεξοδικά τις κλήσεις απο καρτοκινητά τηλέφωνα. Ένα από αυτά θεωρείται ύποπτο. Οι επικοινωνίες, η περιγραφή αλλά και τα αρχεία της Ιωάννας θα δώσουν την ταυτότητα της γυναίκας.

Η Ιωάννα σήμερα θα υποβληθεί σε δύο χειρουργεία καθώς τα εγκαύματα είναι πολλά και έχουν προκαλέσει πολύ σοβαρές βλάβες.

Δείτε το βίντεο στο 35:00: