Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το πρόσωπο που «έδειξε» ο πρώην σύντροφος της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το πρόσωπο που «έδειξε» ο πρώην σύντροφος της 34χρονης

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση»

Με τους αστυνομικούς συναντήθηκε για μια ακόμη φορά το απόγευμα της Κυριακής η 34χρονη γυναίκα η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν στην αστυνομία ήταν ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o ίδιος περιέγραψε στις Αρχές λεπτό προς λεπτό τι έγινε ανάμεσά τους και προκάλεσε τον χωρισμό. «Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοκτε δεν ξαναμιλήσαμε» είπε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» ανέφερε ο άνδρας.

«Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο απο προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επιθέση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» συνέχισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφoρίες, ο πρωην σύντροφός της αναφέρθηκε σε γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας, ένα πρόσωπο που ερευνάται μέχρι και αυτή την ώρα.

Οι γυναίκες που έχουν μπει στο κάδρο της Αστυνομίας

Οι αρχές εξετάζουν τις περιπτώσεις τριών γυναικών. Η μια είναι πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον, πρώην σύντροφος συναδέλφου της Ιωάννας και μία γυναίκα απο το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Από που αγοράσθηκε το βιτριόλι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, το βιτριόλι δεν αγοράστηκε από κατάστημα. Το πιθανότερο είναι η δράστης να το έχει προμηθευτεί μέσω διαδικτύου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...